Laserbehandlinger

Introduktion

Klinik Skou har vi specialiseret os i brugen af  Ellipse Nordlys, som er den nyeste teknologi indenfor  I2PL, og Nd:YAG Laser til kosmetiske behandlinger. Behandlinger med Ellipse Laser er klinisk dokumenteret, sikkert og effektivt.

Vi tilbyder:

Permanent hårfjerning
Du behøver ikke at leve med uønsket hårvækst. I Klinik Skou kan vi fjerne dine hår permanent med laser på arme, ben, ansigt, hals, bryst og ryg.

Smuk ensartet hud
Akne, sollys og alder sætter sine spor på huden, men du kan stille uret tilbage både i ansigtet og på kroppen.
Ved laserbehandling af aknear, rynker, karsprængninger og pigmentforandringer stimuleres huden til at danne nye celler. Laseren arbejder i både over- og underhud, og du får stor effekt af behandlingerne. Holdbarheden er lang –og endnu længere, hvis du fortsat lever sundt og plejer huden godt.

Hvad er I2PL?
I2PL står for Intense Pulsed Light. Vi anvender Ellipse Laser, som indeholder den nyeste og mest sikre teknologi. Behandlingerne består af ren, koncentreret lysenergi, der hverken skader dig eller miljøet.

Hvordan virker I2PL Ellipse Laser
Når det pulserende lys fra I2PL laseren sendes igennem huden opfanges det af chromophorer, det vil sige emner, der er i stand til at at opfange lys og omdanne det til varme. I huden vil dette være pigment og Oxyhæmoglobin (den iltbærende komponent i blod). Ved fjernelse af for eksempel uønsket hårvækst vil lyset opvarme hårsæk og follikel til ca 70 grader celsius og ødelægge den hårproducerende papil eller hele hårfolliklen. Da varmen ledes gennem pigment, virker I2PL-teknikken ikke på lyse hår. Ved fjernelse af karsprængninger og rødmen opsuges laserlyset af oxyhæmoglobinet i karrene, der bliver opvarmet og ødelagt ved ca 70 grader celsius.

Gør det ondt?
Når laseren rammer din hud føles det som at få et lille smæld med en elastik. Efter behandlingen vil du have en følelse af varme i huden, som efter en solrig dag på stranden.

IPL-Behandling mod akne

Generelt om Intens Pulseret Lys (IPL) til behandling mod akne

Over alt på huden findes små hårsække der producerer olie (sebum), som er med til at bevare hudens fugt og smidighed. Dog kan det forekomme, at disse hårsække blokeres og olien (sebum) ikke kan komme ud, men i stedet bliver en næringskilde for bakterier, der forårsager akne.

Ved brug af IPL kan man reducere blodforsyningen til de kirtler der producerer sebum og dermed reducere udskillelsen af olie i huden. Akne kan forårsages af en lang række faktorer (hormonelt, stress, miljø, kost mm.), som man ikke kan ændre på ved brug af IPL. Det kan derfor være svært at forudsige, hvor længe det endelige behandlingsresultat holder og det kan derfor være nødvendigt med opfølgende vedligeholdelsesbehandlinger.

Man skal påregne 8-10 behandlinger med 3-4 ugers interval for det optimale resultat.

Inden behandlingen

Det er vigtigt at der ikke er anden pigment i det ønskede behandlingsområde inden behandlingen (solpigmentering, selvbruner, makeup mm), da dette kan resultere i pigmentforandringer ved brug af IPL. Det anbefales derfor ikke at have dyrket solbadning eller solarium 4 uger inden behandlingen. Visse typer af medicin kan øge hudens lysfølsomhed og derved give risiko for bivirkninger ved behandling med laser.

Du bedes derfor oplyse om evt. medicinsk behandling inden behandlingen. Vi tilbyder ikke laserbehandling såfremt du er gravid eller ammende. 

Behandlingen

I henhold til sundhedsstyrelsen tages et billede af det ønskede behandlingsområde samt gives mundtligt og skriftlig information inden behandlingen påbegyndes. Under selve behandlingen vil du mærke en stikkende fornemmelse i huden efterfulgt af en følelse af varme.

Smerteoplevelsen forbundet med behandlingen kan sammenlignes med et smæld med en elastik mod huden. Smerten opleves kun kortvarigt og det er derfor ikke nødvendigt at anvende lokalbedøvelse.

Efter behandlingen

I dagene efter behandlingen kan der forekomme let rødme og evt. let hævelse i det behandlede område. For at forebygge unødig hævelse anbefales det at undgå hård fysisk aktivitet samt lange varme bade eller sauna i dagene efter behandlingen. Såfremt der opstår hævelse kan dette lindres ved at afkøle det behandlede område med is i 10 minutter, et par gange i løbet af dagen.

Undgå at klø, kradse eller gnide i det behandlede område. Vær derfor påpasselig ved påføring og fjernelse af make-up samt ved vask og aftørring med håndklæde. Dyrk ikke solbadning eller solarium i 4 uger efter behandlingen, da dette kan medføre komplikationer i form af pigmentforandringer.

Mulige komplikationer

Ved brug af IPL kan der i sjældne tilfælde opstå længerevarende rødme i huden, sårdannelse, ødem (hævelse), blæredannelse, pigmentforandringer med mørk-, lys- eller hvidfarvning af huden, infektion med bakterier, virus eller svampe og arvævsdannelse. I tilfælde af uventede komplikationer efter behandlingen, bedes du kontakte klinikken.

IPL-behandling til fjernelse af ar / akne-ar

Generelt om Intens Pulseret Lys (IPL) til behandling af ar

Ar kan udforme sig på mange forskellige måder. Ved behandling med IPL kan man reducere pigmentet i arret, hvad enten det er rødt eller brunt, og forbedre arrets struktur.

Når lysbølgerne fra laseren trænger gennem hudens øverste lag, afsættes en energi, der absorberes i arrets røde/brune pigment og skaber en varmereaktion.
Denne varmereaktion destruerer de små blodkar og pigmentceller, som udgør arrets farve. Samtidig stimulerer varmereaktionen dannelsen af kollagen i huden, således at arret blødgøres, føles mere smidigt og forbedrer et evt. substanstab (fordybning) i huden.

Såfremt man har et depigmenteret (hvidt) ar, er det dog kun muligt at forbedre arrets struktur. Da ar udformer sig på mange forskellige måder, er det meget individuelt, hvor mange behandlinger der kræves.

Behandlingerne foretages med 4-6 ugers interval.

Inden behandlingen

Det er vigtigt at der ikke er anden pigment i det ønskede behandlingsområde inden behandlingen (solpigmentering, selvbruner, makeup mm), da dette kan resultere i pigmentforandringer ved brug af IPL.

Det anbefales derfor ikke at have dyrket solbadning eller solarium 4 uger inden behandlingen. Visse typer af medicin kan øge hudens lysfølsomhed og derved give risiko for bivirkninger ved behandling med laser.

Du bedes derfor oplyse om evt. medicinsk behandling inden behandlingen. Vi tilbyder ikke laserbehandling såfremt du er gravid eller ammende.

Behandlingen:

I henhold til sundhedsstyrelsen tages et billede af det ønskede behandlingsområde samt gives mundtligt og skriftlig information inden behandlingen påbegyndes. Under selve behandlingen vil du mærke en stikkende fornemmelse i huden efterfulgt af en følelse af varme.

Smerteoplevelsen forbundet med behandlingen kan sammenlignes med et smæld med en elastik mod huden. Smerten opleves kun kortvarigt og det er derfor ikke nødvendigt at anvende lokalbedøvelse.

Efter behandlingen

I dagene efter behandlingen kan der forekomme let rødme og evt. let hævelse i det behandlede område. For at forebygge unødig hævelse anbefales det at undgå hård fysisk aktivitet samt lange varme bade eller sauna i dagene efter behandlingen.

Såfremt der opstår hævelse kan dette lindres ved at afkøle det behandlede område med is i 10 minutter, et par gange i løbet af dagen. Undgå at klø, kradse eller gnide i det behandlede område.

Vær derfor påpasselig ved påføring og fjernelse af make-up samt ved vask og aftørring med håndklæde. Dyrk ikke solbadning eller solarium i 4 uger efter behandlingen, da dette kan medføre komplikationer i form af pigmentforandringer.

Mulige komplikationer

Ved brug af IPL kan der i sjældne tilfælde opstå længerevarende rødme i huden, sårdannelse, ødem (hævelse), blæredannelse, pigmentforandringer med mørk-, lys- eller hvidfarvning af huden, infektion med bakterier, virus eller svampe og arvævsdannelse.

I tilfælde af uventede komplikationer efter behandlingen, bedes du kontakte klinikken.

IPL-Behandling til fjernelse af karsprængninger

 

Generelt om Intens Pulseret Lys (IPL) og ND YAG Laser til behandling af karsprængninger

Ved behandling med IPL og ND YAG Laser mod karsprængninger trænger lysbølgerne fra laseren gennem hudens øverste lag og absorberes i den røde pigment (hæmoglobin) i blodkarret. Dette udløser en varmereaktion, som får blodet til at størkne og forsegle karret. I de efterfølgende 4-6 uger vil kroppens immunforsvar selv nedbryde det lukkede kar, hvorved karret forsvinder.

Da blodgennemstrømningen varierer alt efter størrelse og placering af karret, skal man påregne 1-3 behandlinger med 4-6 ugers interval for at opnå det optimale resultat af behandlingen.

Inden behandlingen

Det er vigtigt at der ikke er anden pigment i det ønskede behandlingsområde inden behandlingen (solpigmentering, selvbruner, makeup mm), da dette kan resultere i pigmentforandringer ved brug af IPL. Det anbefales derfor ikke at have dyrket solbadning eller solarium 4 uger inden behandlingen.

Visse typer af medicin kan øge hudens lysfølsomhed og derved give risiko for bivirkninger ved behandling med laser. Du bedes derfor oplyse om evt. medicinsk behandling inden behandlingen.
Vi tilbyder ikke laserbehandling såfremt du er gravid eller ammende.

Behandlingen

I henhold til sundhedsstyrelsen tages et billede af det ønskede behandlingsområde samt gives mundtligt og skriftlig information inden behandlingen påbegyndes.
Under selve behandlingen vil du mærke en stikkende fornemmelse i huden efterfulgt af en følelse af varme. Smerteoplevelsen forbundet med behandlingen kan sammenlignes med et smæld med en elastik mod huden. Smerten opleves kun kortvarigt og det er derfor ikke nødvendigt at anvende lokalbedøvelse.

Efter behandlingen

I dagene efter behandlingen kan der forekomme let rødme og evt. let hævelse i det behandlede område. For at forebygge unødig hævelse anbefales det at undgå hård fysisk aktivitet samt lange varme bade eller sauna i dagene efter behandlingen.
Såfremt der opstår hævelse kan dette lindres ved at afkøle det behandlede område med is i 10 minutter, et par gange i løbet af dagen.

Ved behandling af karsprængninger på ben, kan man med fordel anvende kompressionsstrømper i 3 døgn efter behandlingen.
Undgå at klø, kradse eller gnide i det behandlede område. Vær derfor påpasselig ved påføring og fjernelse af make-up samt ved vask og aftørring med håndklæde.
Dyrk ikke solbadning eller solarium i 4 uger efter behandlingen, da dette kan medføre komplikationer i form af pigmentforandringer.

Mulige komplikationer

Ved brug af IPL og ND YAG kan der i sjældne tilfælde opstå længerevarende rødme i huden, sårdannelse, ødem (hævelse), blæredannelse, pigmentforandringer med mørk-, lys- eller hvidfarvning af huden, infektion med bakterier, virus eller svampe og arvævsdannelse.
I tilfælde af uventede komplikationer efter behandlingen, bedes du kontakte klinikken.

Photorejuvenation med IPL

Generelt om Photorejuvenation med Intens Pulseret Lys (IPL)

Ved en photorejuvenation-behandling med IPL, får man glæde af alle de egenskaber IPL har at byde på. Behandlingen forbedrer hudkvaliteten, mindsker rødme, pigmentforandringer og virker opstrammende ved at mindsker fine linjer/rynker.

Laseren virker ved at trænge gennem hudens øverste lag og opvarmer denne. Varmereaktionen stimulerer herefter hudens kollagendannelse samt de enzymer, som nedbryder den beskadiget kollagen og herved opstrammer huden. Samtidig afsætter laseren varme i røde/brune pigmenteringer samt kar, hvilket resulterer i en mere ensartet hudtone. Der går ca. 4 uger efter laserbehandlingen før man kan se det endelige resultat.

For det optimale behandlingsresultat anbefales en serie på ca. 3 behandlinger med ca. 4 ugers interval.
En laserbehandling forhindrer dog ikke at der opstår nye linjer/rynker, kar eller pigmentforandringer og det kan derfor være nødvendigt med opfølgende behandlinger, såfremt man ønsker at vedligeholde resultatet.

Inden behandlingen

Det er vigtigt at der ikke er anden pigment i det ønskede behandlingsområde inden behandlingen (solpigmentering, selvbruner, makeup mm), da dette kan resultere i pigmentforandringer ved brug af IPL. Det anbefales derfor ikke at have dyrket solbadning eller solarium 4 uger inden behandlingen.

Visse typer af medicin kan øge hudens lysfølsomhed og derved give risiko for bivirkninger ved behandling med laser. Du bedes derfor oplyse om evt. medicinsk behandling inden behandlingen.
Vi tilbyder ikke laserbehandling såfremt du er gravid eller ammende.

Behandlingen

I henhold til sundhedsstyrelsen tages et billede af det ønskede behandlingsområde samt gives mundtligt og skriftlig information inden behandlingen påbegyndes. Under selve behandlingen vil du mærke en stikkende fornemmelse i huden efterfulgt af en følelse af varme. Smerteoplevelsen forbundet med behandlingen kan sammenlignes med et smæld med en elastik mod huden. Smerten opleves kun kortvarigt og det er derfor ikke nødvendigt at anvende lokalbedøvelse.

Efter behandlingen

I dagene efter behandlingen kan der forekomme let rødme og evt. let hævelse i det behandlede område. For at forebygge unødig hævelse anbefales det at undgå hård fysisk aktivitet samt lange varme bade eller sauna i dagene efter behandlingen.
Såfremt der opstår hævelse kan dette lindres ved at afkøle det behandlede område med is i 10 minutter, et par gange i løbet af dagen.

Undgå at klø, kradse eller gnide i det behandlede område. Vær derfor påpasselig ved påføring og fjernelse af make-up samt ved vask og aftørring med håndklæde.
Dyrk ikke solbadning eller solarium i 4 uger efter behandlingen, da dette kan medføre komplikationer i form af pigmentforandringer.

Mulige komplikationer

Ved brug af IPL kan der i sjældne tilfælde opstå længerevarende rødme i huden, sårdannelse, ødem (hævelse), blæredannelse, pigmentforandringer med mørk-, lys- eller hvidfarvning af huden, infektion med bakterier, virus eller svampe og arvævsdannelse.
I tilfælde af uventede komplikationer efter behandlingen, bedes du kontakte klinikken.

IPL-Behandling til fjernelse af uønsket hårvækst

Generelt om Intens Pulseret lys (IPL) til behandling af uønsket hårvækst

Permanent hårfjerning med IPL foregår ved, at lyspulser med høj energi afsættes i hårets mørke pigment (melanin), hvor det ledes ned i hårsækken. Her bliver energien omsat til varme, som destruerer hårsækken. Hårsækkene bliver således “brændt af” og kommer ikke igen.

Der går ca. 2 uger efter laserbehandlingen før håret falder ud af den destruerede hårsæk.
Da energien ledes ned til hårsækken via håret, er det vigtigt at man ikke fjerner håret ved brug af voks, tråd, pincet mm. 6 uger før og under behandlingen.
Når energien afsættes i hårets mørke pigment (melanin) betyder dette, at det ikke er muligt at behandle lyse, røde eller grå hår med IPL.
Hver hårsæk har sin egen vækstcyklus. – Et hår vokser ud, det falder af, og derefter en hvileperiode.

IPL kan kun fjerne hår, der er i vækstfasen. Derfor kræves ca. 6-8 behandlinger med 4 ugers mellemrum for at opnå et ”hårfrit” resultat. Antallet af behandlinger afhænger af forskellige faktorer – Hårets tykkelse, mængden af hår, hudtype mm. I de fleste tilfælde skal man ikke forvente at huden forbliver helt hårfri og man må derfor påregne en opfølgende behandling 1 gang om året for at bevare det hårfrie look

Inden behandlingen

Det er vigtigt at der ikke er anden pigment i det ønskede behandlingsområde inden behandlingen (solpigmentering, selvbruner, makeup mm), da dette kan resultere i pigmentforandringer ved brug af IPL. Det anbefales derfor ikke at have dyrket solbadning eller solarium 4 uger inden behandlingen.

Dagen inden behandlingen bedes du fjerne hårene ved brug af  skraber, for at minimere ubehag i forbindelse med behandlingen.
Visse typer af medicin kan øge hudens lysfølsomhed og derved give risiko for bivirkninger ved behandling med laser. Du bedes derfor oplyse om evt. medicinsk behandling inden behandlingen.
Vi tilbyder ikke laserbehandling såfremt du er gravid eller ammende.

Behandlingen

I henhold til sundhedsstyrelsen tages et billede af det ønskede behandlingsområde samt gives mundtligt og skriftlig information inden behandlingen påbegyndes.
Under selve behandlingen vil du mærke en stikkende fornemmelse i huden efterfulgt af en følelse af varme.

Smerteoplevelsen forbundet med behandlingen kan sammenlignes med et smæld med en elastik mod huden. Smerten opleves kun kortvarigt og det er derfor ikke nødvendigt at anvende lokalbedøvelse.

Efter behandlingen

Der kan forekomme rødme, hævelse og ”skællen” omkring det behandlede område i dagene efter behandlingen. Oplever man varmefornemmelse, prikken eller anden følelse efter behandlingen, kan man køle området med en ispose eller lign. I 10-15 min. ad gangen, hvorefter ubehaget vil forsvinde.

Dyrk ikke solbadning eller solarium i 4 uger efter behandlingen, da dette kan medføre komplikationer i form af pigmentforandringer. Undgå desuden at klø, kradse eller gnide i det behandlede område.

Mulige komplikationer

Ved brug af IPL kan der i sjældne tilfælde opstå længerevarende rødme i huden, sårdannelse, ødem (hævelse), blæredannelse, pigmentforandringer med mørk-, lys- eller hvidfarvning af huden, infektion med bakterier, virus eller svampe og arvævsdannelse.
I tilfælde af uventede komplikationer efter behandlingen, bedes du kontakte klinikken.

IPL-behandling til fjernelse af pigmentforandringer

Generelt om Intens Pulseret Lys (IPL) til behandling af pigmentforandringer

Ved behandling med IPL til pigmentforandringer trænger lysbølgerne fra laseren gennem hudens øverste lag og absorberes i det brune/mørke pigment. Dette udløser en varmereaktion, som får det uønskede pigment til at trække sig sammen og efterfølgende destrueres. Pigmentet vil derfor synes mørkere i op til 7 dage efter behandlingen, hvorefter pigmentet “skaller af” og forsvinder.

Alt efter pigmentets farve, dybde og omfang, kan det være nødvendigt med 2-3 behandlinger. Behandlingen forebygger ikke at der opstår nye pigmentforandringer og der kan derfor være behov for årlige vedligeholdelses behandlinger. Det er ikke muligt at behandle melasma (hormonel pigmentforandring) med IPL, da pigmentet i disse tilfælde ligger dybere i huden.

Er der tvivl om hvorvidt der er tale om melasma eller almindelige pigmentforandringer, laves et prøveskud inden vi behandler hele området.

Inden behandlingen

Det er vigtigt at der ikke er anden pigment i det ønskede behandlingsområde inden behandlingen (solpigmentering, selvbruner, makeup mm), da dette kan resultere i pigmentforandringer ved brug af IPL. Det anbefales derfor ikke at have dyrket solbadning eller solarium 4 uger inden behandlingen.

Visse typer af medicin kan øge hudens lysfølsomhed og derved give risiko for bivirkninger ved behandling med laser. Du bedes derfor oplyse om evt. medicinsk behandling inden behandlingen. Vi tilbyder ikke laserbehandling såfremt du er gravid eller ammende.

Behandlingen

I henhold til sundhedsstyrelsen tages et billede af det ønskede behandlingsområde samt gives mundtligt og skriftlig information inden behandlingen påbegyndes. Under selve behandlingen vil du mærke en stikkende fornemmelse i huden efterfulgt af en følelse af varme.

Smerteoplevelsen forbundet med behandlingen kan sammenlignes med et smæld med en elastik mod huden. Smerten opleves kun kortvarigt og det er derfor ikke nødvendigt at anvende lokalbedøvelse.

Efter behandlingen

I dagene efter behandlingen kan der forekomme let rødme og evt. let hævelse i det behandlede område. For at forebygge unødig hævelse anbefales det at undgå hård fysisk aktivitet samt lange varme bade eller sauna i dagene efter behandlingen. Såfremt der opstår hævelse kan dette lindres ved at afkøle det behandlede område med is i 10 minutter, et par gange i løbet af dagen.

Undgå at klø, kradse eller gnide i det behandlede område. Vær derfor påpasselig ved påføring og fjernelse af make-up samt ved vask og aftørring med håndklæde. Dyrk ikke solbadning eller solarium i 4 uger efter behandlingen, da dette kan medføre komplikationer i form af pigmentforandringer.

Mulige komplikationer

Ved brug af IPL kan der i sjældne tilfælde opstå længerevarende rødme i huden, sårdannelse, ødem (hævelse), blæredannelse, pigmentforandringer med mørk-, lys- eller hvidfarvning af huden, infektion med bakterier, virus eller svampe og arvævsdannelse.

I tilfælde af uventede komplikationer efter behandlingen, bedes du kontakte klinikken.

Klinik Skou kan hjælpe dig med Rosacea og diffus rødmen

Mange lider af den kroniske betændelse på huden, Rosacea, der giver væsentlig rødme i ansigtet. Sygdommen giver en følelse af stikken og prikken i huden, der kan være stærkt generende og i slemme tilfælde ses små udvidede blodkar tydeligt.
Rødmen ved Rosacea kan reduceres ved behandling med I2PL Plus- laser. Med et behandlingsforløb kan sygdommens gener hos nogle fjernes helt, så du slipper for rødmen, hævelse, synlige blodkar og irritationer på huden. Hvis du har meget kraftig Rosacea kan du få medicinsk behandling hos en hudlæge.

Rødmen
Diffus rødmen kan vise sig i mange forskellige situationer. For nogle viser rødmen sig ved nervøsitet, forandre fremkaldes farven af kulde og nogle lider af rødmen på huden hele tiden.
Det er mikroskopiske blodkar i huden, der forårsager den røde farve. Jo dybere karrene ligger i huden, jo mørkere virker farven.
Behandler man rødmen med I2PL laser trækker blodkarrene sig sammen og forsvinder. På den måde forsvinder rødmen i huden, der efterlades jævn og fin.

Før behandlingen:
Du må ikke være solbrændt, have dyrket sol/solarium eller bruge selvbruner i fire uger før behandlingen med I2PL.

Hvordan foregår behandlingen?
Vi fjerner al makeup og smører en gel på de områder, der skal behandles. Både klient og behandler har briller på og behandlingen tager ca. 10 -20 munutter.

Hvor mange behandlinger skal du have?
Du skal typisk have 1-4 behandlinger med fire ugers mellemrum.

Er der gener efter behandlingen?
Du vil opleve en let rødmen, der forsvinder et par dage efter behandlingen. Du må ikke solbade i 4 uger efter behandlingen, og du skal bruge solcreme (faktor 30 -50) efter behandlingen.

Introduktion

Klinik Skou har vi specialiseret os i brugen af  Ellipse Nordlys, som er den nyeste teknologi indenfor  I2PL, og Nd:YAG Laser til kosmetiske behandlinger. Behandlinger med Ellipse Laser er klinisk dokumenteret, sikkert og effektivt.

Vi tilbyder:

Permanent hårfjerning
Du behøver ikke at leve med uønsket hårvækst. I Klinik Skou kan vi fjerne dine hår permanent med laser på arme, ben, ansigt, hals, bryst og ryg.

Smuk ensartet hud
Akne, sollys og alder sætter sine spor på huden, men du kan stille uret tilbage både i ansigtet og på kroppen.
Ved laserbehandling af aknear, rynker, karsprængninger og pigmentforandringer stimuleres huden til at danne nye celler. Laseren arbejder i både over- og underhud, og du får stor effekt af behandlingerne. Holdbarheden er lang –og endnu længere, hvis du fortsat lever sundt og plejer huden godt.

Hvad er I2PL?
I2PL står for Intense Pulsed Light. Vi anvender Ellipse Laser, som indeholder den nyeste og mest sikre teknologi. Behandlingerne består af ren, koncentreret lysenergi, der hverken skader dig eller miljøet.

Hvordan virker I2PL Ellipse Laser
Når det pulserende lys fra I2PL laseren sendes igennem huden opfanges det af chromophorer, det vil sige emner, der er i stand til at at opfange lys og omdanne det til varme. I huden vil dette være pigment og Oxyhæmoglobin (den iltbærende komponent i blod). Ved fjernelse af for eksempel uønsket hårvækst vil lyset opvarme hårsæk og follikel til ca 70 grader celsius og ødelægge den hårproducerende papil eller hele hårfolliklen. Da varmen ledes gennem pigment, virker I2PL-teknikken ikke på lyse hår. Ved fjernelse af karsprængninger og rødmen opsuges laserlyset af oxyhæmoglobinet i karrene, der bliver opvarmet og ødelagt ved ca 70 grader celsius.

Gør det ondt?
Når laseren rammer din hud føles det som at få et lille smæld med en elastik. Efter behandlingen vil du have en følelse af varme i huden, som efter en solrig dag på stranden.

Aktiv akne behandling

Vi kan reducere og fjerne aktiv akne med Ellipse I2PL.
En  hår follikel producerer sebum (olie), der bevarer hudens fugt og smidighed. Hvis folliklen blokeres, så sebum ikke kan komme ud, dannes der bakterier, og der opstår akne. Med I2PL kan vi reducere blodforsyningen til sebum kirtlerne og derved bremse produktionen af sebum.

Ar fra akne
Akne kan efterlade tydelige ar, som mange bruger meget energi på at skjule med make-up. 
Med en laser behandling kan vi jævne farven i huden og samtidig remodulere collagenen i huden. Huden bliver fin og ensfarvet, porerne trækker sig sammen, og arene kan kun ses på tæt afstand.

Før behandlingen:
Du må ikke være solbrændt, have dyrket sol eller bruge selvbruner i fire uger før behandlingen med I2PL.

Hvordan foregår behandlingen?
Vi fjerner al makeup og smører en gel på de områder, der skal behandles. Både klient og behandler har briller på og behandlingen tager ca. 20 – 30 minutter.

Hvor mange behandlinger skal du have?
Du skal typisk have 4 behandlinger med tre ugers mellemrum.

Er der gener efter behandlingen?
Du vil opleve en let rødmen, der forsvinder 1-7 dage efter behandlingen. Du må ikke solbade i 4 uger efter behandlingen, og du skal bruge solcreme (faktor 30 -50) efter behandlingen.

Klinik Skou kan fjerne karsprængninger med laserbehandling

Karsprængninger i ansigtet
Kærsprængninger forekommer typisk i ansigtet, men de kan fjernes med laser.

Karsprængninger på benene
Vi kan også fjerne karsprængninger på benene med laser.

Før behandlingen
Du må ikke være solbrændt, have dyrket sol /solarium eller bruge selvbruner i fire uger før behandlingen med I2PL/laser

Hvordan foregår behandlingen ?
Vi fjerner al makeup, barberer og smører en gel på de områder, der skal behandles. Både klient og behandler har briller på og behandlingen tager ca. 20 – 30 minutter.
Når lyset fra laseren rammer karret, trækkes det sammen og forsvinder.

Gør det ondt?
Ved fjernelse af kar på benene anvender Ellipse YAG-laser den nyeste kølingsteknik – SoftCool – der minimerer smerten og beskytter den del af huden, der ikke behandles.
Det er ikke nødvendigt at bedøve, de fleste oplever behandlingen som at blive ramt af en elastik, efterfulgt af en varm fornemmelse, som hvis du har fået for meget sol.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?
Det er individuelt, hvor mange behandlinger der skal til for at få det bedste resultat. Under den første konsultation (gratis) vil vi vurdere, hvor mange behandlinger der er nødvendige, så du ved, hvor meget behandlingen ca. vil koste dig.
Kliniske studier viser, at du normalt vil have brug for 1-4 behandlinger med en måneds mellemrum.

Er der gener efter behandlingen?
Du vil opleve en let rødmen og hævelse, der typisk forsvinder et par dage efter behandlingen. Du må ikke solbade i 4 uger efter behandlingen, og du skal bruge solcreme (faktor 30 -50) efter behandlingen.
Når du har fået fjernet kar på benene, må du ikke dyrke motion i op til et par dage efter behandlingen.

Klinik Skou kan reducere eller helt fjerne skader og forynge din hud med photorejuvenation

En rejuvenation behandling med Ellipse laser  kan effektivt minimere tydelige porer, fjerne pigmentfejl og efterlade dig med en frisk og ensartet hud, der får dig til at se yngre ud.

Solens UV-stråler og hudens naturlige aldring skaber ændringer i din hud.  De mest udsatte områder er ansigtet, hænderne og brystet, hvor ændringerne først opstår i form af pigmentfejl, pigmentforandringer, fregner, leverpletter, solskader, brune skjolder, grove porer og slap hud.

Hvem kan få rejuvenation?
Rejuvenation er for mænd og kvinder over 18 år og bliver ofte benyttet af folk med solskader, aldringstegn og grove porer.
Ansigt, hals, bryst, krop, arme og ben kan behandles.

Hvordan foregår behandlingen?
Du må ikke være solbrændt, have dyrket sol eller bruge selvbruner i fire uger før behandlingen med I2PL. Det ufarlige, synlige lys fra Ellipsen fjerner pigmentskjolder, tydelige, overfladiske blodkar, og mindsker diffus rødme samt forbedrer hudens struktur og overflade.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?
Som regel opnår du de bedste resultater efter 2- 3 behandlinger.
Trin 1, som er rettet imod synlige, overfladiske karudvidelser samt diffus rødme.
Trin 2, som er rettet mod pigmentskjolder, reduktion af grove porer, let reduktion af fine rynker og dermed en forbedring af hudens struktur.

Hvor længe holder en behandling?
Behandlingens resultater er permanente, men hvis du solbader uden solcreme, vil der efterhånden komme nye skader på huden.

Er der gener efter behandlingen?
Du vil opleve en let rødmen, der forsvinder 1-7 dage efter behandlingen. Du må ikke solbade i 4 uger efter behandlingen, og du skal bruge solcreme (faktor 30 -50) efter behandlingen.

Hårfjerning med laser

Du behøver ikke at leve med uønsket hårvækst. I Klinik Skou er vi specialister i hårfjerning ved hjælp af laser.

Før behandlingen: 
Du må ikke være solbrændt, have dyrket sol eller bruge selvbruner i fire uger før behandlingen med I2PL. Du må ikke plukke hår/vokse på de områder, hvor vi skal behandle, men du må godt barbere dig dagen før, så hårene er en smule udvokset og synlige.

Hvordan foregår behandlingen? 
Vi fjerner al makeup og smører en gel på de områder, der skal behandles. Både klient og behandler har briller på og behandlingen tager mellem 10 – 45 minutter, afhængigt af hvilket område, der behandles.

Hvor mange behandlinger skal du have? 
Du skal typisk have 3-6 behandlinger med 1-3 måneders mellemrum.

Er der gener efter behandlingen? 
Du kan opleve en let rødmen og hævelse, der typisk forsvinder et par dage efter behandlingen. Du må ikke solbade i 4 uger efter behandlingen, og du skal bruge solcreme (faktor 30 -50) efter behandlingen.

Klinik Skou kan hjælpe dig med Rosacea og diffus rødmen

Mange lider af den kroniske betændelse på huden, Rosacea, der giver væsentlig rødme i ansigtet. Sygdommen giver en følelse af stikken og prikken i huden, der kan være stærkt generende og i slemme tilfælde ses små udvidede blodkar tydeligt.
Rødmen ved Rosacea kan reduceres ved behandling med I2PL Plus- laser. Med et behandlingsforløb kan sygdommens gener hos nogle fjernes helt, så du slipper for rødmen, hævelse, synlige blodkar og irritationer på huden. Hvis du har meget kraftig Rosacea kan du få medicinsk behandling hos en hudlæge.

Rødmen
Diffus rødmen kan vise sig i mange forskellige situationer. For nogle viser rødmen sig ved nervøsitet, forandre fremkaldes farven af kulde og nogle lider af rødmen på huden hele tiden.
Det er mikroskopiske blodkar i huden, der forårsager den røde farve. Jo dybere karrene ligger i huden, jo mørkere virker farven.
Behandler man rødmen med I2PL laser trækker blodkarrene sig sammen og forsvinder. På den måde forsvinder rødmen i huden, der efterlades jævn og fin.

Før behandlingen:
Du må ikke være solbrændt, have dyrket sol/solarium eller bruge selvbruner i fire uger før behandlingen med I2PL.

Hvordan foregår behandlingen?
Vi fjerner al makeup og smører en gel på de områder, der skal behandles. Både klient og behandler har briller på og behandlingen tager ca. 10 -20 munutter.

Hvor mange behandlinger skal du have?
Du skal typisk have 1-4 behandlinger med fire ugers mellemrum.

Er der gener efter behandlingen?
Du vil opleve en let rødmen, der forsvinder et par dage efter behandlingen. Du må ikke solbade i 4 uger efter behandlingen, og du skal bruge solcreme (faktor 30 -50) efter behandlingen.

Priser

For at du kan opnå et perfekt resultat, skal behandlingen tilpasses specielt til dig. Vi starter altid med en gratis og uforpligtende konsultation, så netop dine behov og ønsker opfyldes med det bedste resultat. 


Book en GRATIS konsultation

Hvis du er i tvivl om vores behandlinger er noget for dig, så kan du booke en GRATIS konsultation. Her vil du sammen med en sygeplejerske gennemgå behandlingsformerne og vi vil foretage en analyse af din hud. Ring på tlf. 2594 6000 for at booke gratis konsultation.

Telefontid mandag til fredag kl. 08.00-17.00

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Klinik Skous personale er uddannede specialister, der er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. 

Book en gratis konsultation

Ring 2594 6000 og book en gratis konsultation. Telefontid mandag til fredag kl. 08.00-17.00

Klinik Skou

Østergade 16, 4.sal
1100 København K
Telefon: 2594 6000
info@klinikskou.dk

CVR: 35815813