Mesoterapi til hårtab


Få et sundere og fyldigere hår med mesoterapi!

Er du plaget af hårtab eller vil du gerne have et velplejet og sundt hår?

Uanset alder, drømmer de fleste kvinder og mænd om smukt hår. Har du problemer med hårtab, tyndt hår eller ødelagt hår, kan Mesoterapi til hår måske være noget for dig.

Med alderen oplever mange at håret bliver tyndere. Afstanden mellem hårene bliver større og større og specielt mænd får skallede pletter hist og her. Hårtab er et almindeligt problem, men også et problem mange af os har svært ved at leve med, da vores hår har en stor en betydning for vores livskvalitet.

Behandlingen er simpel og udføres ved, at sygeplejersken tilfører hovedbunden en lang række vitaminer og mineraler ved hjælp af små stik/indsprøjtninger. Næringsstofferne stimulerer hårets genopbygning, således at du får et tykkere, smukkere og sundere hår.

Injektion behandling : 6 behandlinger i en periode på 90 dage. MESO hår stimulation regulerer talgproduktionen, stimulerer hårvæksten, hårstyrken og hårvæksten.


Priser

For at du kan opnå et perfekt resultat, skal behandlingen tilpasses specielt til dig. Vi starter altid med en gratis og uforpligtende konsultation, så netop dine behov og ønsker opfyldes med det bedste resultat. 


Book en GRATIS konsultation

Hvis du er i tvivl om vores behandlinger er noget for dig, så kan du booke en GRATIS konsultation. Her vil du sammen med en sygeplejerske gennemgå behandlingsformerne og vi vil foretage en analyse af din hud. Ring på tlf. 2594 6000 for at booke gratis konsultation.

Telefontid mandag til fredag kl. 08.00-17.00

Registreret hos Sundhedsstyrelsen

Klinik Skous personale er uddannede specialister, der er registreret hos Sundhedsstyrelsen. 

Book en gratis konsultation

Ring 2594 6000 og book en gratis konsultation. Telefontid mandag til fredag kl. 08.00-17.00

Klinik Skou

Østergade 16, 4.sal
1100 København K
Telefon: 2594 6000
info@klinikskou.dk

CVR: 35815813