Drømmer du om en sommerbrun hud uden at udsætte dig selv for solens farlige stråler og for tidlig aldring?

Del:

Vita Liberata: Din vej til en gylden glød

Drømmer du om en sommerbrun hud uden at udsætte dig selv for solens farlige stråler og for tidlig aldring?

Så er Vita Liberata svaret! Det er mere end bare selvbruner – Vita Liberata er din ekspert i luksuriøs og økologisk skønhed, der giver dig en smuk jævn tan, som ser naturlig ud og føles dejlig.

Vita Liberata’s filosofi er enkel: Naturen ved bedst. Derfor bruger de kun de fineste økologiske ingredienser og den nyeste innovative teknologi i deres formler.

Deres hemmelighed? 100% naturlig ECO-certificeret DHA fra økologiske sukkerroer, der giver dig en gylden kulør uden at irritere din hud.

Men det er ikke alt! Vita Liberata giver dig en langvarig og jævn tan, der falmer naturligt uden pletter eller orange skær. Deres unikke Moisture Lock system binder fugt i huden i op til 72 timer for en blød og smidig hud. Produkterne er pefekte til alle hudtyper, uanset om du har lys, mørk, tør eller fedtet hud og deres veganske og cruelty-free formel er skånsom mod både din hud og dyrene.

Vita Liberata er mere end bare en selvbruner. Det er en kærlighedserklæring til din hud. Forkæl dig selv med Vita Liberata i dag og oplev forskellen! Bliv forelsket i din hud med Vita Liberata.

Lad Vita Liberata hjælpe dig til en smuk, naturlig og sund glød.

Selvbruner, der er god for planeten.

Hos Vita Liberata er de passionerede omkring at passe på vores jordklode. De integrerer bæredygtighed i alt, hvad de gør, fra produktudvikling til emballage.

De øger brugen af PCR (Post-Consumer Recycled) plastik. Det betyder, at deres flasker og emballage er lavet af genanvendt plastik.

 

Deres mousser har et nyt pumpesystem, der gør beholderne 100% genanvendelige. Du kan smide dem ud i din genbrugsbeholder med god samvittighed.

Hele deres serie er cruelty-free, og størstedelen af sortimentet er vegansk. Vi og de mener, at skønhed ikke bør koste dyr livet eller belaste planeten.

Med Vita Liberata kan du få en smuk, naturlig tan uden at skulle bekymre dig om miljøet. Vi er stolte af at tilbyde produkter, der er både gode for dig og for vores planet.

Vælg Vita Liberata – og vær med til at gøre en forskel!

Hvorfor skal du vælge Vita Liberata?

  • Naturlige og økologiske ECO-certificerede ingredienser
  • Produkterne giver en smuk og naturlig brun farve
  • Plejende, fugtgivende og nærende formler uden dårlig lugt
  • Bæredygtig emballage
  • Passer til alle hudtyper og hudtoner