PRX-T33

Generelt om behandling med PRX-T33
PRX-T33 er klassificeret som den næste generation af nålefri hudforyngende behandling. PRX-T33 består af 33 % TCA (trichloroacetic acid), hydrogenperoxid og kojic syre. Denne patenterede formulering giver alle de gavnlige effekter som ved en regulær TCA-peeling, men uden de ellers associerede bivirkninger. Der er ingen smerter, afskalning eller andre gener forbundet med behandlingen og der ingen “down-time” efterfølgende. De aktive ingredienser i PRX-T33 interagerer med huden på celleniveau og bidrager til cellefornyelse samt stimulerer hudens egne vækstfaktorer, som forbedrer huden både direkte og på lang sigt. PRXT33 kan benyttes både i ansigtet og på kroppen for at modvirke og reducerer: Rynker/ linjer, pigmentering/ solskader, tør hud, tabt elasticitet, melasma, ar og karsprængninger. Behandlingen kan benyttes af alle hudtyper og er ikke lysfølsom, hvorfor den kan benyttes året rundt, uden risiko for hyperpigmentering. Det anbefales dog altid at være påpasselig med sol og anvende solbeskyttelse. Antallet af behandlinger afhænger af behandlingsårsagen samt behandlingsområdet. Som regel anbefales et behandlingsforløb på 3-5 behandlinger med 1-2 ugers interval. Herefter kan man, om nødvendigt, fortsætte med vedligeholdelsesbehandlinger 1-2 gange med 6-12 måneders interval. Behandlingen kan ikke tilbydes i tilfælde af aktiv akne, åbne sår eller forudgående herpes infektioner samt til gravide, ammende eller personer med særlig sensitiv hud.

Inden behandlingen 
Det er vigtigt at du har fjernet make-up og ikke har benyttet selvbruner inden behandlingen. Der udover anbefales det ikke at benytte cremer med A-vitamin/retinol 2 uger op til behandlingen samt under behandlingsforløbet. Ved behandling i områder med skæg vækst anbefales det, at skægget barberes 24-48 timer før behandlingen for at undgå gener.

Behandlingen 
I henhold til sundhedsstyrelsen tages et billede af det ønskede behandlingsområde samt gives mundtligt og skriftlig information inden behandlingen påbegyndes. Inden behandlingen desinficeres huden og PRX-T33 masseres efterfølgende ind i huden af 1-3 omgange, alt efter behandlingsområde. Mixturen skyldes efterfølgende af med vand. Under selve behandlingen vil du mærke en stikkende/ prikkende/ svagt brændende fornemmelse i huden, som aftager hurtigt efter behandlingen.

Efter behandlingen 
Behandlingen har ingen “down-time”/ helingstid og man kan vende tilbage til normale aktiviteter lige efter behandlingen. Det anbefales dog, at man ikke påfører make-up på huden det første døgn samt beskytter sin hud mod sol. Undgå derudover brug af cremer med A-vitamin/ retinol under dit behandlingsforløb.

Mulige komplikationer 
I yderst sjældne tilfælde kan der forekomme allergiske/hypersensitive reaktioner i form af rødme og hævelse. I tilfælde af uventede komplikationer efter behandlingen, bedes du kontakte klinikken.


Priser

For at du kan opnå et perfekt resultat, skal behandlingen tilpasses specielt til dig. Vi starter altid med en gratis og uforpligtende konsultation, så netop dine behov og ønsker opfyldes med det bedste resultat. 


Book en GRATIS konsultation

Hvis du er i tvivl om vores behandlinger er noget for dig, så kan du booke en GRATIS konsultation. Her vil du sammen med en sygeplejerske gennemgå behandlingsformerne og vi vil foretage en analyse af din hud. Ring på tlf. 2594 6000 for at booke gratis konsultation.

Telefontid mandag til fredag kl. 08.00-17.00

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Klinik Skous personale er uddannede specialister, der er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. 

Book en gratis konsultation

Ring 2594 6000 og book en gratis konsultation. Telefontid mandag til fredag kl. 08.00-17.00

Klinik Skou

Østergade 16, 4.sal
1100 København K
Telefon: 2594 6000
info@klinikskou.dk

CVR: 35815813