Livsstil

Har du svært ved at tabe dig?
I Klinik Skou kan vi hjælpe dig med at tabe dig og komme i bedre form med en livsstilsændring. Det handler ikke om skrappe slankekure, men om en grundlæggende ændring af dine kost- og motionsvaner. Mange af os ved godt, at vi kan holde os slanke, hvis vi spiser rigtigt og motionerer regelmæssigt, men en egentlig ændring af mad- og motionsvaner sker ikke overnight, og derfor kan det være en god idé at få professionel hjælp.

Charlotte Skou har arbejdet i mere end 16 år som kostvejleder i lægepraksis og har hjulpet og motiveret både børn, unge og voksne, der har brug for at tabe sig. Hun ved, hvor vigtigt det er at støtte op om en livsstilsændring, særligt de dage, hvor det er svært at holde gejsten oppe, og derfor lægger Klinik Skou vægt på at være med i hele forløbet, når du søger hjælp hos os.

Det første møde med en kostvejleder
Den første konsultation varer ca. 1 time, hvor vi kommer hele vejen rundt om dine kost- og motionsvaner og finder frem til, hvordan vi bedst kan hjælpe og motivere dig til en livsstilsændring. Vi laver en overordnet plan for forløbet, hvor du vil ændre dine gamle vaner til nye og sundere vaner.

 


Priser

For at du kan opnå et perfekt resultat, skal behandlingen tilpasses specielt til dig. Vi starter altid med en gratis og uforpligtende konsultation, så netop dine behov og ønsker opfyldes med det bedste resultat. 


Book en GRATIS konsultation

Hvis du er i tvivl om vores behandlinger er noget for dig, så kan du booke en GRATIS konsultation. Her vil du sammen med en sygeplejerske gennemgå behandlingsformerne og vi vil foretage en analyse af din hud. Ring på tlf. 2594 6000 for at booke gratis konsultation.

Telefontid mandag til fredag kl. 08.00-17.00

Registreret hos Sundhedsstyrelsen

Klinik Skous personale er uddannede specialister, der er registreret hos Sundhedsstyrelsen. 

Book en gratis konsultation

Ring 2594 6000 og book en gratis konsultation. Telefontid mandag til fredag kl. 08.00-17.00

Klinik Skou

Østergade 16, 4.sal
1100 København K
Telefon: 2594 6000
info@klinikskou.dk

CVR: 35815813