Jalupro

Generelt om Jalupro Super Hydro  

Jalupro Super Hydro er en injektionsbehandling der indeholder 7 forskellige aminosyre, 3 peptider og en kombination af lavmolekylær og højmolekylær hyaluronsyre. Kombinationen af aminosyre, peptider og hyaluronsyre påvirker dannelsen af collagen og elastin i huden samtidig med at huden hydreres, hvilket resulterer i at hudens aldringstegn mindskes, fine linjer og rynker opstrammes, hudtone og struktur forbedres og hudens vitalitet og glød boostes.
Jalupro Super Hydro benyttes i et behandlingsforløb med 2 behandlinger med 4 ugers interval med efterfølgende vedligholdelsesbehandling hver 3-5 mdr. afhængigt af hudens udgangspunkt. Resultatet af behandlingen kan ses allerede fra første behandling men det endelige resultat ses først 1 måned efter 2 behandling.  

 Inden behandlingen  

I henhold til sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring kosmetiske behandlinger skal du, inden behandlingen, have været inde til en forkonsultation i klinikken minimum 48 timer før du modtager behandlingen.
Du bør ikke have modtaget behandling med ikke- permanent filler i kindbenene 2 uger forinden behandling med Jalupro. Da dette kan resultere i øget hævelser efter behandlingen. 

Du bedes desuden møde op til behandlingen uden makeup på det ønskede behandlingsområde. 

 Behandlingen 

Selve behandlingen tager ca. 30 minutter. Huden afsprittes inden behandlingen påbegyndes, hvorefter produktet, med en tynd nål, injiceres i det ønskede behandlingsområde. Man skal forvente ca. 12 stik, afhængigt af området. 

 Efter behandlingen 

Behandlingen har generelt ingen helingstid og man kan derfor fortsætte sin dag, som vanligt lige efter behandlingen. Undgå dog at påfører make-up eller lignende på det behandlede område i 24 timer efter behandlingen, for at undgå infektion. 

Der kan forekomme en smule hævelse ved injektionspunkterne som vil aftage i løbet af det første døgn. Forekommer der hævelser anbefales det at undgå træning, solbadning, sauna og dampbad til hævelserne er aftaget helt. 

 Mulige komplikationer 

Der er ingen forbundne komplikationer med behandlingen. Ingen infektion, allergiske- eller sene inflammatoriske reaktioner.
Du bør dog være opmærksom på, at der kan forekomme hævelser og blå mærker i forbindelse med behandlingen. 

I tilfælde af uventede komplikationer efter behandlingen, bedes du kontakte klinikken. 

 

Priser

For at du kan opnå et perfekt resultat, skal behandlingen tilpasses specielt til dig. Vi starter altid med en gratis og uforpligtende konsultation, så netop dine behov og ønsker opfyldes med det bedste resultat.

 

Book en GRATIS konsultation

Hvis du er i tvivl om vores behandlinger er noget for dig, så kan du booke en GRATIS konsultation. Her vil du sammen med en sygeplejerske gennemgå behandlingsformerne og vi vil foretage en analyse af din hud. Ring på tlf. 2594 6000 for at booke gratis konsultation.

Telefontid mandag til fredag kl. 08.00-17.00

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Klinik Skous personale er uddannede specialister, der er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. 

Book en gratis konsultation

Ring 2594 6000 og book en gratis konsultation. Telefontid mandag til fredag kl. 08.00-17.00

Klinik Skou

Lille Kongensgade 12, 2 sal
1074 København K
Telefon: 2594 6000
info@klinikskou.dk

CVR: 35815813