EPI DAB

Har du nåleskræk? – Så er EPI DAB noget for dig
Når vores hud ældes, vil man ofte se en forstørrelse af porestrukturen i huden. Hvis du vil reducere disse, kan du ikke kun gøre dette ved hjælp af hudplejeprodukter, da disse kun kan gøre noget af arbejdet. Der er nu undersøgelser, der viser, at injektion af små mængder af Botox i det øverste hudlag kan resultere i en effektiv reduktion i porestørrelse. Udfordringen med dette har tidligere været, at det ved hjælp af normale nålebehandlinger næsten er umuligt at injicere de små mængder, der faktisk er påkrævet. Dette er en af ​​grundene til, at der er udviklet en fantastisk behandlingsteknik til dette – nemlig EPI DAB-mikrokanaliseringsenheden. Produktet der benyttes til EPI DAB behandlinger hedder Cytocare.  

Gør det ondt?
Med EPI DAB-behandling vil du føle “ingen til meget lidt smerte”. Med EPI DAB-mikrokanaliseringsbehandlingen vises ikke nogen form for bivirkninger, og du vil være i stand til at genoptage dine normale dagligdag umiddelbart efter behandlingen.

Hvornår kan man forvente at se resultatet? 
Allerede ca. 2 dage efter behandlingen vil du kunne se de første resultater og efter 
14 dage vil du se det fulde resultat, der vil vare i op til 3-4 måneder. 

 


Priser

For at du kan opnå et perfekt resultat, skal behandlingen tilpasses specielt til dig. Vi starter altid med en gratis og uforpligtende konsultation, så netop dine behov og ønsker opfyldes med det bedste resultat. 


Book en GRATIS konsultation

Hvis du er i tvivl om vores behandlinger er noget for dig, så kan du booke en GRATIS konsultation. Her vil du sammen med en sygeplejerske gennemgå behandlingsformerne og vi vil foretage en analyse af din hud. Ring på tlf. 2594 6000 for at booke gratis konsultation.

Telefontid mandag til fredag kl. 08.00-17.00

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Klinik Skous personale er uddannede specialister, der er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. 

Book en gratis konsultation

Ring 2594 6000 og book en gratis konsultation. Telefontid mandag til fredag kl. 08.00-17.00

Klinik Skou

Østergade 16, 4.sal
1100 København K
Telefon: 2594 6000
info@klinikskou.dk

CVR: 35815813